Contact

Creëer nieuw leven met de as van uw dierbare.

We leveren momenteel geen bloemzaad
Excuses voor het ongemak.

Voor vragen…
Een kennismakingsafspraak…
De actuele prijzenlijst…
Of een mooie samenwerking…

Neem gerust contact met ons op.

Contactgegevens:

Het Strooiboeket.
Gasstraat 34,
5041AM Tilburg.

Email: info@expolab.nl
Telefoon. 0617838860
KVK: 56060777

Strooiboeket is een product van Bob Driessen, Expolab.

De Strooiboeketten

Ochtendgloren

Ochtendgloren is een boeket van wilde bloemenzaad dat samengesteld is met frisse ochtend kleuren. Zo kunt u denken aan kamille, witte bloemen, (zacht)gele bloemen, klaproos, blauw-paarse bloemen ed. Het strooiboeket heeft een mengsel van meer dan 15 eenjarige en meerjarige bloemsoorten.

Middagzon

Middagzon is een mengsel wilde bloemzaad samengesteld uit de fellere en frisse bloemsoorten. Een mengsel dat het leven viert in alle kleuren en tinten. Zo is te denken aan blauwe , gele, paarse en rode bloemen. Het boeket heeft 12 éénjarige en meerjarige soorten in zich. Voor een optimaal resultaat.

Avondzon

De Avondzon is een mengsel vurige warme kleuren. Wilde bloemen als klaproos, vergeet-mij-nietjes en veldsalie zorgen voor warme rood, paars en blauw tinten. Dit boeket is warm als een avondzon. Met 12 soorten is dit een divers palet van tonen. Opgebouwd uit eenjarige en meerjarige bloemen.

Hemels

Het boeket ‘Hemels’ bestaat uit wilde bloemenzaad van lichte tinten en tonen. Fijne zachte bloemetjes. Zoals Bolderik, Vergeet-me-nietjes en Wilde cichorei. Dit boeket is vriendelijk, zacht en divers met meerjarige en eenjarige planten. De 15 bloemsoorten vullen elkaar schitterend aan.